Virtuvės šefas Dmitrij Berman
  /  Virtuvės šefas Dmitrij Berman
Chef. Vagabond. A honest man.

VIRTUVĖS ŠEFAS Dmitrij Berman

Kaip pažymi mūsų vyriausiasis virėjas Dmitrij Berman, jis įsimylėjo kulinariją dar tada kai jam buvo 7 metai ir jis pirmą kartą atsidūrė restorano virtuvėje. O galutinai pamilo šį amatą savo pirmojo darbo Anglijoje metu, kur jis dirbo vyriausiojo virėjo padėjėju. Nuo to laiko darbas virtuvėje tapo džiaugsminga veikla ir vieta, kur jis galėjo atskleisti ir išreikšti save.

Dabar jau praėjo 12 metų nuo jo kelionės pradžios į skonių pasaulį. Mėgstamiausia virtuvė yra nordiška su klasikinės prancūziškos virtuvės prieskoniu ir lietuviško prieskonio natomis, todėl ji dažnai naudojama kaip pagrindas jo išskirtiniams ir gardiems šedevrams gaminti.

Jo nuolatinis susidomėjimas kulinarinėmis knygomis, pasaulio gurmanų tendencijomis ir šiuolaikine virtuve leido jam per tuos 12 metų dirbti petys į petį kartu su geriausiais žinomų virtuvės šefų, tokių kaip – Marco Pierre White, Allan Murchison ir Raymond Blanc geriausiais mokiniais.

Daugumoje jo patiekalų galima pasilepinti šviežiausiomis daržovėmis iš ekologiškai švarių europos ūkių, prieskoniais iš egzotiškiausių šalių, kartu su švelniomis lietuviško skonio natomis.