Virtuvės šefas Ernestas Viršilas
  /  Virtuvės šefas Ernestas Viršilas

VIRTUVĖS ŠEFAS ERNESTAS VIRŠILAS

Prieš dešimtmetį į „Esperanza Resort“ virtuvės šefas Ernestas Viršilas atėjo jau sukaupęs nemenką patirtį. Visgi, kaip prisimena E. Viršilas, prieš dešimt metų pirmą sykį atvykus į naująją darbo vietą, tebuvo vizija, kaip viskas atrodys.

„Esperanza Resort“ dirbti pradėjau tikrąją to žodžio prasme nuo pamatų. Po pusantrų metų darbo „Esperanza Resort“, E. Viršilas nusprendė pasisemti patirties užsienyje ir išvyko į Londoną, kur jam teko garbė dirbti tokiose išskirtinėse vietose kaip: „Gordon Ramsay at Claridge’s“, „Michelin“ žvaigždute įvertintame G. Ramsay restorane „Maze“, taip pat „The Arts Club“ ir kt. Po ketverių su puse metų, praleistų Londone, E. Viršilas grįžo į Lietuvą ir ėmėsi vadovauti kelių aukštos klasės restoranų virtuvėms. Galiausiai sulaukė pasiūlymo grįžti į „Esperanza Resort“, kur šiuo metu kuria ateities planus, kaip atnaujinti meniu, pagerinti virtuvės darbą, maksimaliai išnaudoti šios vietos teikiamas galimybes ir palepinti Jus naujais prabangiais skoniais.